written by
Mano Lambert

Ontmoet onze laatste young talents πŸ‘‹

Mbrella News 2 min , October 14, 2022

In dit kort artikel willen we jullie graag onze twee laatste nieuwe werknemers voorstellen: Koen en Manon. Koen startte op 22 augustus en Manon op 1 september als Business Development Representatives.

Photographer: Manon Lambert

Wie is Manon?

Ik ben Manon, 23 jaar oud en ik woon in Brussel. Op 1 september startte ik als Business Development Representative bij Mbrella. Daarvoor studeerde ik communicatiewetenschappen aan UGent en voltooide ik ook de master General Management aan Vlerick Business School.

Wat houdt jouw functie in?

Als Business Development Representative draag ik verantwoordelijkheden binnen het hele sales proces. Dit gaat van het introduceren van nieuwe leads tot het up- en crossselling van activiteiten tot het opbouwen van een waardevol netwerk en nog veel meer.

Waarom heb je voor Mbrella gekozen?

Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met Mbrella op een start- en scale-up jobbeurs werd ik meteen aangetrokken door het enthousiasme van de werknemers omtrent hun product. Na zelf verder onderzoek te doen werd ook ik enthousiast over het product en de toekomst ervan. Een enthousiast team met een future-proof product was voor mij de ideale eerste werkplek waar ik enorm veel ervaring zal kunnen opdoen.

Wat is volgens jou het grootste voordeel van het mobiliteitsbudget?

Voor mij staat het mobiliteitsbudget gelijk aan vrijheid. Verschillende werknemers hebben namelijk verschillende voorkeuren en verschillende levensstijlen waar beter aan tegemoet kan worden gekomen met de verschillende mogelijkheden die het mobiliteitsbudget met zich meebrengt.

Wat zijn je ambities en dromen?

Persoonlijk is mijn grootste ambitie op dit moment om enorm veel te leren om zo door te groeien in mijn rol en om van Mbrella een begrip te maken in de wereld van flexibele mobiliteit.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd hou ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden, bijvoorbeeld door samen op reis te gaan, iets te gaan drinken of een dagje te gaan shoppen.

Wil je meer te weten komen over Manon? Bezoek onze team pagina!


Wie is Koen?

Hallo, mijn naam is Koen en ik werk sinds 22 augustus bij Mbrella als Business Development Representative.

Wat houdt jouw functie in?

Ik werk als Business Development Representative. Ik bespreek met het HR-team van bedrijven hoe zij ervoor kunnen zorgen dat zij zeer makkelijk flexibele mobiliteit kunnen implementeren in hun bedrijf.

Waarom heb je voor Mbrella gekozen?

Ik had nood aan een nieuwe uitdaging & was op zoek naar een job met betekenis. Het feit dat Mbrella zowel goed is voor de werknemer, de werkgever & de natuur heeft mij over de streep getrokken.

Wat is volgens jou het grootste voordeel van het mobiliteitsbudget?

De flexibiliteit die ermee gepaard gaat, iedereen kan voor zichzelf uitmaken wat ze met het budget willen doen.

Voor mij persoonlijk is het ideaal dat ik mijn huur kan betalen met mijn mobiliteitsbudget & daarnaast een deelauto kan huren wanneer ik hem nodig heb.

Ik woon in centrum Brussel dus een eigen wagen is voor mij overbodig.

Wat zijn je ambities en dromen?

Zo veel mogelijk bedrijven inspireren om zich te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die er bestaan om het leven van de werknemers aangenamer te maken & hierbij ook nog goed te doen voor onze planeet.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd kan je me vinden in één van de Brusselse klimzalen of restaurants.

Wil je meer te weten komen over Koen? Bezoek onze team pagina!

Cheers,

Koen & Manon

Wil je meer leren over Mbrella? Bekijk onze video hier!

travailleurs Young talent Graduate startup