written by
Jannie Vranckx

Hoe Ella van Alan haar mobiliteitsbudget optimaliseert met Mbrella

Stories 2 min , December 13, 2021

Ella is Digital Health Enthusiast en werknemer bij Alan, aanbieder van 100% digitale ziekteverzekeringen. Alan gebruikt Mbrella sinds april 2021 nadat het bedrijf van verschillende sollicitanten en werknemers de vraag kreeg naar flexibelere mobiliteitsoplossingen. De introductie van het mobiliteitsbudget is een feit!

Ella is een enthousiaste gebruiker van het Mbrella platform. Ze vertelt waarom ze als werknemer voor het mobiliteitsbudget koos en hoe Mbrella haar helpt om het makkelijk te beheren.

Je mobiliteitsbudget optimaliseren met Mbrella

πŸ€” DE UITDAGING: MIJN MOBILITEITSBUDGET OPTIMALISEREN

Ella is werknemer bij Alan en gebruikt Mbrella sinds april 2021. Het idee van een bedrijfswagen maakte haar niet bepaald enthousiast. Toen het mobiliteitsbudget werd ingevoerd bij Alan was ze dan ook meteen verkocht.

β€œIk woon in Brussel en heb er bewust voor gekozen om geen bedrijfswagen te nemen. Laten we eerlijk zijn, dat is in Brussel vaak eerder een vloek dan een zegen. Ik heb dus gekozen voor het mobiliteitsbudget. Maar de hele regelgeving daarrond is ingewikkeld en ik wist dus niet echt wat er allemaal kon en mocht."

πŸ’‘ DE OPLOSSING: MBRELLA TO THE RESCUE! πŸš€

Hoe helpt Mbrella jou?

"Ik gebruik het platform om mijn huurkosten in te geven, maar ook voor mijn treinritten en de deelsteps van Bird, Lime en Dott in Brussel. Onlangs kocht ik een appartement dus ik ben blij dat ik ook mijn interest zal kunnen invoeren via het Mbrella-platform.”
Vanaf 1 januari 2022 kan je dankzij de wetswijziging ook kapitaalaflossingen financieren met je wettelijk mobiliteitsbudget.

β€œVia de in-app chat van Mbrella kan ik al mijn vragen stellen over welke kosten ik mag financieren met het mobiliteitsbudget. Gelukkig is de tool zelf heel eenvoudig om te gebruiken. Zeker voor mijn huur, ik moet die één keer via het platform ingeven, mijn HR- manager keurt de uitgaven goed, en het bedrag gaat dan elke maand automatisch van mijn mobiliteitsbudget en komt er netto bij op mijn rekening! Dankzij Mbrella ben ik nu maximum 5 minuten per maand bezig om mijn kosten in te geven en benut ik alle voordelen van mijn budget.”

πŸ₯³ HET RESULTAAT: ELLA HAALT HET MEESTE UIT HAAR MOBILITEITSBUDGET IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER MAAND

Zou je Mbrella aanbevelen aan andere werkgevers en werknemers?

β€œHet Mobiliteitsbudget is gewoon de kers op de β€œsalaristaart”. Met Mbrella kan je het super makkelijk beheren en heb je meer dan 100 mobiliteitsvoordelen om uit te kiezen. Ik zou het dus zeker aanbevelen. Ik ben alleszins een heel enthousiaste gebruiker van Mbrella!”

Wil je zelf ook graag genieten van de vele voordelen van het mobiliteitsbudget? Laat het weten aan je HR-medewerkers of je baas!

Als je Mbrella wil invoeren in je bedrijf, neem dan zeker een kijkje op onze website. Je kan er meer lezen over wat we doen of direct je gratis bedrijfsaccount aanmaken. Je kan je ook inschrijven voor onze wekelijkse Mobility Talk. Je komt er meer te weten over het mobiliteitsbudget en hoe je dit kan invoeren en je krijgt een live demo van het platform!

mobiliteit mobiliteitsbudget salary package Young talent Graduate Flexible mobility plan`