Zomer releases: mobility analytics, gratis tools, adminbeheer, mobiliteitsbudget 3 pijlers & meer

Product 2 min , August 30, 2022

Grote feature drop 🍬 Een van onze favoriete dingen is het schrijven van nieuwe release notes. Deze in het bijzonder bevat veel coole features waarvan we zeker zijn dat je ze leuk vindt. Geniet ervan!

Mobility analytics 📈
Meten is weten, toch? Volg het mobiliteitsverbruik van je bedrijf met onze mobility analytics. Bekijk waar je medewerkers het meest aan uitgeven. Ontdek de evolutie in de tijd. Filter op categorieën, partners en statussen. Nu binnen handbereik. Neem een kijkje op je startpagina.

Mobiliteitsbudget reporting

Gratis collectie tools & hulpmiddelen 💡
Het opstellen van een wettelijk mobiliteitsbudget kan ontmoedigend en complex lijken. Zonder begeleiding is de kans groot dat je in het proces verdwaalt. Inzicht in het mobiliteitsbudget is waar het allemaal begint. In onze nieuwe kennishub centraliseren we alle tools en middelen om je mobiliteitsplan een boost te geven.
Vind het antwoord op alles wat je jou afvraagt. In kristalhelder materiaal. Neem een kijkje in de nieuwe module in je zijbalk: Tools & Resources.

Gratis mobiliteitsbudget resources

Mobiliteitsbudget 3 pijlers breakdown 📊
Blijf op de hoogte van je uitgaven met een uitsplitsing van de 3 pijlers in je mobiliteitsbudget. Of je nu graag in de gaten houdt wat je uitgeeft, of gewoon een snel overzicht wilt van je totale uitgaven gedurende het jaar, de 3 pijlers uitsplitsing laat zien hoe je uitgeeft over de 3 pijlers. Je ziet ook het cash geld (na belastingen) dat je aan het einde van het jaar zult ontvangen. Mooi!

Mobiliteitsbudget 3 pijlers

Voeg een admin sidekick toe 👫
HR-admins kunnen werknemers toevoegen of verwijderen, mobiliteitsgegevens naar payroll sturen,... Je kan nu nieuwe admins toevoegen door een bestaande gebruiker te promoveren of door een nieuwe gebruiker aan te maken. Perfect om taken te delegeren aan een sidekick of te zorgen voor continuïteit wanneer je afwezig bent. Ga naar Instellingen > Admins.

Mobiliteitsbudget admins

Ga snel met onze startpagina 💨
Snijd door de ruis. Onze snelkoppelingen tonen je de zaken die het belangrijkst zijn. Uitgaven die moeten worden nagekeken, een payroll export die wacht om te worden verzonden,... Klinkt een beetje als een digitale persoonlijke assistent, hè?

Download een lijst van budgetten per jaar 📥
Een klassieke eindejaarsvraag is het downloaden van een lijst met alle mobiliteitsbudgetten in je bedrijf. Handig voor rapportage of het bijhouden van promoties. Wil je de budgetten vergelijken met vorig jaar? Selecteer een ander jaar. Simpel. Ga naar Medewerkers > Exporteer.

Mobiliteitsbudget download per jaar

Download je Acerta-loonbestand 📥
Acerta-klanten hebben geluk! Als je Acerta Connect Pro gebruikt, kan je nu jouw loonbestand downloaden in Mbrella en het rechtstreeks uploaden in Connect Pro. Het wordt direct in je loongegevens geïmporteerd, met alle juiste bedragen en looncodes. Tijdsbesparing ✅ Lees meer in dit FAQ artikel.

Mbrella integratie met Acerta

Laat ons weten wat je ervan vindt via dit feedbackformulier. Of stem hier voor nieuwe ideeën.

Tot de volgende,
Team Mbrella

product